Havuçlu Granola
Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında hazırladığı Havuçlu granola tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı tarifi çok seveceksiniz. Hazırlanışı: Öncelikle kabuğunu soyduğumuz 1 orta boy
Kaju Kremalı Karnabahar Popcorn (Patlamış Mısır)
Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında hazırladığı Kaju Kremalı Karnabahar Popcorn tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı atıştırmalık tarifini çok seveceksiniz. Hazırlanışı: Karnabaharı parçalara ayırıyoruz.
Zeytin Ezmeli Kaparili Kuru Domatesli Alabaş Dürüm
Bütünsel Beslenme Danışmanı Özlem Saraç Özcan’ın (IG: @ozlemledoyasiyayasamak) Lurch Catto Yaprak Doğrayıcı ile hazırladığı Alabaş Dürüm tarifi, hem sağlıklı hem lezzetli! Hazırlanışı Domatesleri küçük küçük
Tohum Tako
Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den evinizde hazırlayabileceğiniz sağlıklı tako tarifi. Çok seveceksiniz. Hazırlanışı Dynapro blenderde tüm malzemeler tok bir hamur elde edene kadar karıştırılır. İki pişirme
Antep Fıstıklı Maş Fasulye Humusu
Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den sağlıklı antep fıstıklı maş fasulye humusu tarifini çok seveceksiniz. Hazırlanışı Tüm malzemeleri Dynapro Blenderden pürüzsüz olana kadar geçiriyoruz. (Ortalama 1,5 dk)
Fındıklı Vegan Kraker
Ayşe Kadaifçi sizler için harika bir vegan fındıklı kraker hazırladı. Bu tarifi mutlaka deneyin. Yapılışı Tüm malzeme Blendtec625 blenderden geçirilir. Sedona kurutucunun tepsisine her yeri
Domatesli Kekikli Tohumlu Raw Vegan Kraker ve Pesto
Yapılışı Krakerleri Hazırlamak için: Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır ve dehidratör tepsisine konulmuş yapışmaz kağıtların üzerine bir spatula yardımıyla yayılır. 65 derecede 2 saat, 45
Elma Sosu
“Günde bir elma, doktoru evden uzak tutar” sözü boşuna söylenmemiştir. Elmanın, kalp, mide ve karaciğer hastalıklarını önlemeden kanser ve romatizma riskini azaltmaya kadar birçok yararı
Raw Bamya Çıtırları
Yapılışı Bamyaları suda bekletmeden yıkayıp havlu yardımıyla kurulayın. Ortadan ikiye bölüp bir kaseye tüm malzemelerle birlikte ekleyip elinizle karıştırın. Triflex yapışmaz kağıtla tepsiye yerleştirip
Raw Kale Çıtırları
Yapılışı Kale yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra göbeğini çıkarın. Ardından bıçakla parçalara ayırın. Tüm malzemelerle birlikte kale yapraklarını bir kasede karıştırın. Triflex yapışmaz kağıtla tepsiye