Kraker (26)

Kajulu Karalahana Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumuna 120 gr su ekleyip, doğrayıcınızda jöle kıvamına gelene kadar çekin. Karalahanaları mutlaka salata kurutucunuzda kurutun ve ince şeritler halinde kıyın. Sonra

Yaz Bahçesi Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumuna 210 gr su ekleyin, jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu blender’ınızın baharat öğütme haznesine koyun ve 210 gr su ilave

Çörek Otlu Yeşil Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Ay çekirdeğini bir gece öncesinden suya koyun. Kullanacağınız zaman suyu süzün. Keten tohumunu, üzerine 90 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat öğütme haznesinde

Sarımsaksız Soğansız Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Keten tohumunu üzerine 200 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin.Domateslerin kabuklarını soyun ve 4 eşit parçaya böldükten

Kalamata Kraker

  • 0 / 5

Biz bu tarifte açık renkli kalamata zeytin kullandık, bir gece Vegan öncesinden çekirdeklerini çıkartıp fazla tuzu çıksın diye suda bıraktık. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartıp, 6

Yeşil Tapas Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Enginarı dörde bölün. Kabağın çekirdekli

X