Melis Aran (68)

Maş Fasulyesi Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle maş fasulyeleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza baklagillerimizi koyuyoruz ve mutfağımızın

Yeşil Mercimek Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle yeşil mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza baklagillerimizi koyuyoruz ve mutfağımızın

Nohut Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle nohutları yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza baklagillerimizi koyuyoruz ve mutfağımızın serin

Kabuklu Kırmızı Mercimek Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle kırmızı mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza baklagillerimizi koyuyoruz ve mutfağımızın

Akdeniz Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunun üstüne 90 gr su koyup jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Fazla sudan kurtulmak için kağıt

Anaokulu Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Bademlerin suyunu süzüp kabuğunu soyun ve kurulayıp bir kaseye alın. Sultani üzümün, cevizin, kajunun, fındığın ve kabak çekirdeğinin suyunu süzüp kağıt havluya alıp

Hipster Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Siyah üzüm, kaju ve cevizin sularını süzüp kurumaları için kağıt havlunun üstünde birkaç dakika bekletin. Armutları soyup çekirdeklerini çıkartın

Konken Partisi Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Chia tohumunun üstüne 75 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için bir saat bekletin. Kajunun, kabak ve ay çekirdeğinin suyunu süzüp, kağıt havlu üstünde kurutup

Maç Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Yemişlerin suyunu süzüp kurumaları için kağıt havlunun üzerinde bekletin. Maydanozu ince ince kıyın. Kuru yemişleri, maydanozu, susamı uygun bir kase içinde tuz, soya sosu ve

Ege Bar

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumunun üzerine 105 gr su koyarak jöle kıvamını alması için 1 saat bekletin. Kaju ve suyu blenderınızın baharat öğütme haznesinde karıştırın, posasıyla

X