Vegan (141)

Acılı Biftek Domates

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Biz Sriracha sosunu çok seviyoruz. Tariflerimizi oluştururken bu sosu az miktarlarda kullanarak sosun bize kazandırdığı lezzet derinliğinden faydalanmak istedik. Sriracha sosunun ev yapımı

Bloody Mary Pestili

  • 0 / 5

Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Pancarları orta derecede haşlayınız, keten tohumu ve

Tarçınlı Kırmızı Elma Pestili

  • 0 / 5

Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Pancarları orta derecede haşlayınız, keten tohumu ve

BİYE (Biberiyeli Yeşil Elma) Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Bu pestilde, yeşil elmanın kendine özgü mayhoşluğu pestile yansısın diye tatlandırıcı oranını %10 olarak bırakmayı uygun bulduk, ancak dilerseniz ikinci denemenizde bu oranı yükseltebilirsiniz.

Tropikal Pestil

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Kivi ve ananas asiditesi yüksek iki meyve olduğundan, bu tarifte dengeyi bulmak için tatlandırıcı oranımızı %20’ye yükselttik. Önce kivi ve ananası eşit büyüklükte doğrayıp

B’Ananas Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden streçleyip derin dondurucuya koyun. Ananası, iri parçalar halinde kesin ve

Çiyalı Çilek Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Çiya tohumunun üstüne 40 gr su ekleyerek jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Çileklerin saplarını çıkartıp ikiye böldükten sonra 2 dakika boyunca kaynar

Karakterli Erik Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Erik pestili bu tarifler içinde karakteristik özellikleri en belirgin olan pestilimiz. Diğerlerine oranla daha az tatlı; baharatlarla aroması zenginleştirilmiş olduğu için kullanım alanı farklılık

Tarhunlu Armut Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Armut hızlı karardığı için, tencereye koyduğunuz suyun kaynaması yakınken armutların kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkartıp 4 eşit parçaya bölün. Kaynayan suyunuza bir dilim limon ile

Cezeryemsi Pestil

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Havuçları soyup 1,5cm kalınlığında kesin, kaynayan suya atıp, zamanlayıcınızı 10 dakikaya kurun; 10. dakikada havuçlara çekirdeklerini çıkarttığınız kayısıları da ekleyin ve 4 dakika daha

X