Konken Partisi Kuru Yemiş Karışımı
Chia tohumunun üstüne 75 gr su ekleyip jöle kıvamını alması için bir saat bekletin. Kajunun, kabak ve ay çekirdeğinin suyunu süzüp, kağıt havlu üstünde kurutup
Maç Kuru Yemiş Karışımı
Yemişlerin suyunu süzüp kurumaları için kağıt havlunun üzerinde bekletin. Maydanozu ince ince kıyın. Kuru yemişleri, maydanozu, susamı uygun bir kase içinde tuz, soya sosu ve
Patates Cipsi
Hazırlanışı : Patatesleri yıkayın. Kabuklarını soymadan da yapabileceğimiz bu tarifte en önemli nokta patateslerin hepsinin 3 mm inceliğinde kesilmesi. Eşit inceliği tutturmak için mandolin ya
Mısır Cipsi
Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 75 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Mısırları koçanlarının üst yapraklarını soyduktan sonra
Pancar Cipsi
Pancarları taze kekik, sarımsak ve zencefil ile birlikte uygun boyda bir tencereye koyun ve çatalı batırdığınızda kolayca içine saplanabilecek kıvama gelene kadar haşlayın. Soğumaları için