Çilek Tozu

  • Görüntüleme
    209


Malzemeler:

Çilek Çileklerimizi @defyaailesi sedona kurutucu raflarına yerleştiriyoruz ben araya bir iki tepsi şeftali de iliştirdim.
Meyvelerimi iki fazla kuruttum ilk fazla 62 derece 3 saat, 2.faz ise 48 derece 20 saatte
(Isı derecesi ve zaman ayarı bulunduğunuz bölgeye göre farklılık gösterebilir)

Kuruyan çileklerimi mi @defyaailesi blendtec blendırıma alarak istediğim inceliğe gelene kadar blend ettim.
Hemen ardından bir smothi ve kalan çilek uçlarından ekşi tatlı şahane bir dondurma yaptım😍

Siz de benim gibi nem oranı yüksek bir bölge de yaşıyor sebze meyve kurutmakta zorlanıyorsanız, yazın taptaze ürünlerini kışa hazırlamak kuru meyve tozları, kuru meyveler ve daha bir çok tarif üretmek için @defyaailesi sedona sebze kurutucuyu tavsiye ederim.

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X