Buğday Çimi Suyu
- 0 / 5
1 demet buğday çimi 1.5 su bardağı zeytinyağı Maş fasulyelerimin hemen ardından buğdaylarımı çimlendirdim, nasıl güzel ve upuzun büyüdüler. İzlemek bile şifa oldu. 😍 Her gün buğday çimi suyu içtik (onu nasıl yaptığımı da paylaşacağım 👍), salatalara ekledik, bereketlendikçe bereketlendi. Son çimlerin yarısı ile de bu yağı yaptım, sizlerle
Ekşi Mayalı Ekmek
- 0 / 5
Ön maya için: 25g ekşi maya başlangıcı 50g un 50g su Hamur Malzemeleri: 350g Buğday unu 150g Tam Buğday unu 350g su 100g ön maya 10g tuz Yapılışı Tüm unları su ile karıştırın. 1 saat sonra tuzu ve mayayı ekleyin, gluten penceresi oluşana kadar yoğurun. Hamuru yağlanmış bir kaba
🌿Filizlendirilmiş Maş Fasulyesi Salatası🌿
- 0 / 5
Malzemeler: Filizlendirilmiş maş fasulyesi, Yeşillik, Limon kabukları (beyaz yeri alınmış) Havuç, Turşu Zeytinyağı Sarımsak, Elma sirkesi, Balzamik sirke, Nar ekşisi, Kaya tuzu, Limon suyu Sadece hazneye su doldurup 3-4 günde bir suyu değiştiriyoruz fıskiyesinden aralıklarla suladığı tohumlar birkaç günde istenilen kıvama geliyor. Siz dilediğiniz sos malzemesi ve sebze kullanabilirsiniz
Yulaflı Vegan Kahvaltı Bowl
- 0 / 5
Malzemeler (Bir kişiliktir.) 🌱Bir adet Soyabella 😊 🌱7 yemek kaşığı yulaf 🌱250 ml Soyabella ile yapılmış doğal, taptazecik yulaf içeceği 🌱30 gram Soyabella’da öğütülmüş keten tohumu 🌱1 çorba kaşığı chia tohumu 🌱10 gram pancar tozu (Sedona dehidratörde (kurutucu) 43 derece santigratta kurutulmuş) -Şart değil ben vardı kullandım, fazla Nitrat
Besleyici Kış Çorbası
- 0 / 5
MALZEMELER: 🌱Soyabella ile yaptığım yulaf sütümden kalan posayı bu çorba için kullandım. Yulaf sütünü nasıl yaptığımı Reels’lerimde biraz geriye giderseniz bulabilirsiniz. 🌱İki çorba kaşığı yeşil mercimek (Ben filizlendirilmiş kullandım.) 🌱İki çorba kaşığı maş fasulyesi (Ben filizlendirilmiş kullandım.) 🌱İki çorba kaşığı Beluga Mercimeği (Yerine yeşil mercimek de kullanabilirsiniz.) 🌱Yarım çorba