Karalahanadan Sağlıklı ve Leziz Pesto Sos
Ceyda Artun (@ceyda.artun) , Defya mutfağında sizler için Blendtec Blender İle Sağlıklı Karalahana Pesto Sos hazırladı. Bu sağlıklı yemek tarifini çok beğeneceksiniz. 3 yemek kaşığı
Balkabaklı Smoothie
Şef diyetisyen Buse Aktaş (@birsefbirdiyetisyen) ile Defya mutfağında sizlere sağlıklı tarifler hazırladık. Buse Aktaş’ın hazırladığı Balkabaklı Smoothie tarifi sizlerle. Bu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.
Vegan Pancar Kraker
Şef diyetisyen Buse Aktaş (@birsefbirdiyetisyen) ile Defya mutfağında sizlere sağlıklı tarifler hazırladık. Buse Aktaş’ın hazırladığı Vegan Pancar Kraker tarifi sizlerle. Bu sağlıklı ve vegan tarifi
Mercimek Kraker
Gözde Biber @hemfithemanne ve Ebru Zeynep Altay @ebrununsagliklidunyasi ‘nın Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Mercimek Kraker tarifi sizlerle. Keten tohumu ve chia’yi 20
Tohum Tako
Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den evinizde hazırlayabileceğiniz sağlıklı tako tarifi. Çok seveceksiniz. Hazırlanışı Dynapro blenderde tüm malzemeler tok bir hamur elde edene kadar karıştırılır. İki pişirme
Fındıklı Vegan Kraker
Ayşe Kadaifçi sizler için harika bir vegan fındıklı kraker hazırladı. Bu tarifi mutlaka deneyin. Yapılışı Tüm malzeme Blendtec625 blenderden geçirilir. Sedona kurutucunun tepsisine her yeri
Domatesli Kekikli Tohumlu Raw Vegan Kraker ve Pesto
Yapılışı Krakerleri Hazırlamak için: Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır ve dehidratör tepsisine konulmuş yapışmaz kağıtların üzerine bir spatula yardımıyla yayılır. 65 derecede 2 saat, 45
Raw Glutensiz Ekmek
Yapılışı Öğütülmüş keten tohumuna su ekleyip 20 dakika kadar bekletin. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp, en son suda beklettiğiniz ve jel kıvamına gelen keten tohumunu
Vegan Cheese Cracker
Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C 2 saat- 46 ◦C 14