Ekmek (4)

Ekşi Mayalı Ekmek

  • 0 / 5

 Ön maya için: 25g ekşi maya başlangıcı 50g un 50g su Hamur Malzemeleri: 350g Buğday unu 150g Tam Buğday unu 350g su 100g ön

Yumuşak Ekmek

  • 0 / 5

 Mayalama makinesini 27°C’ye ayarlayın ve su tepsisini ısıtma plakasının ortasına yerleştirin. Tepsiye ¼ bardak (60 ml) su dökün ve rafı tepsinin üzerine koyun. Orta

Domatesli Focaccia

  • 0 / 5

 Mayalama Cihazını kurun, su tepsisini yarıya kadar suyla doldurun ve sıcaklığı 24°C’ye ayarlayın. Büyük bir kapta, başlangıç ​​malzemelerini iyice karışıp pürüzsüz hale gelinceye kadar

Glütensiz Bazlama

  • 0 / 5

Maya için: Tüm malzemeleri karıştırın ve 15 dakika mayalanmaya bırakın. Sürenin sonunda köpürdüğünü göreceksiniz. Kuru malzemelerinize maya, karnıyarık otu karışımı ve otlarınızı ekleyin. Homojen bir

X