Pestil (14)

Portakal Pestili

  • 0 / 5

  Fonksiyonel tıp sağlık koçu Gözde Aral Ocak’ın (IG: @gozde.aral.ocak) tarifiyle hazırlayacağınız portakallı pestili çok seveceksiniz. Yapılışı Tüm malzemeler Blendtec blenderde önce düşük sonra yüksek

Glutensiz Probiyotik Sporcu Pestili

  • 0 / 5

Tüm sporcuların tüketebileceği Glutensiz Probiyotik Pestil, Neval Gördük (IG: nevallina) tarafından hazırlandı.   Yapılışı Üzümleri Slowstar ile sıkın ve kısık ateşte tencereye alın. Unları, topaklanmamaları

Kumkuatlı ve Pancarlı Ayva Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın. Kumkuatları da blenderınızın haznesine atıp sadece 6-7 saniye çalıştırın. Karışımı Sedona kurutucunun

Fındıklı Ayva ve Trabzon Hurması Pestili

  • 0 / 5

Trabzon hurmasını neden kurutuyoruz, nasıl kurutuyoruz: Kış mevsiminin en güzel sürprizlerinden biri olan trabzon hurmasını taze yediğimizde damakta bıraktığı kekremsi tadı kurutulduğunda geçiyor. Bu sebeple

Bloody Mary Pestili

  • 0 / 5

Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Pancarları orta derecede haşlayınız, keten tohumu ve

Tarçınlı Kırmızı Elma Pestili

  • 0 / 5

Gözde Biber @hemfithemanne‘nin Defya mutfağında hazırladığı vegan ve sağlıklı Pancar Kraker tarifi sizlerleBu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Pancarları orta derecede haşlayınız, keten tohumu ve

BİYE (Biberiyeli Yeşil Elma) Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Bu pestilde, yeşil elmanın kendine özgü mayhoşluğu pestile yansısın diye tatlandırıcı oranını %10 olarak bırakmayı uygun bulduk, ancak dilerseniz ikinci denemenizde bu oranı yükseltebilirsiniz.

Tropikal Pestil

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Kivi ve ananas asiditesi yüksek iki meyve olduğundan, bu tarifte dengeyi bulmak için tatlandırıcı oranımızı %20’ye yükselttik. Önce kivi ve ananası eşit büyüklükte doğrayıp

B’Ananas Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı Muz ve ananas pestiline başlamadan önce muzu soyup, 4-5 parçaya bölüp hiç vakit kaybetmeden streçleyip derin dondurucuya koyun. Ananası, iri parçalar halinde kesin ve

Çiyalı Çilek Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Çiya tohumunun üstüne 40 gr su ekleyerek jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Çileklerin saplarını çıkartıp ikiye böldükten sonra 2 dakika boyunca kaynar

X