Granola (9)

Tuzlu Granola

  • 0 / 5

 Komo flic floc ezme cihazından geçirerek ezme haline getirdim. Kuru malzemeler ile karıştırdım, yaş malzemelerimi ayrı bir yerde karıştırıp ekledim. 160 derece fırında, ara

,

Besleyici ve Lezzetli Karabuğday Granola Nasıl Yapılır?

  • 0 / 5

Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere besin deposu bir karabuğday granola hazırladık Ceyda Artun’un Geo Filizlendirme Rafları, Blendtec Designer 650s, Blendtec Twister Hazne, Sedona Supreme

,

Portakal Karabuğday Granola

  • 0 / 5

Ebru Zeynep Altay @ebrununsagliklidunyasi ‘nın Defya mutfağında hazırladığı sağlıklı Portakallı Karabuğday Granola tarifi sizlerle.Bu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Tüm kuruyemişleri 1 gece önceden suda

,

Havuçlu Granola

  • 0 / 5

Revna Çakır’ın (@revnasarigul) Defya mutfağında hazırladığı Havuçlu granola tarifi sizlerle. Bu lezzetli ve sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.   Hazırlanışı: Öncelikle kabuğunu soyduğumuz 1 orta boy

Karabuğdaylı Granola

  • 0 / 5

Merve Çisem Şişman (IG: granolasm) tarafından geliştirilen Karabuğday Granola tarifini mutlaka denemelisiniz! Yapılışı Karabuğdayları 2 gün suda bekletip aktive edin. Mümkünse çimlendirin. Kuru malzemelerin hepsini

Portakallı Zencefilli Granola ve Badem İçecekli

  • 0 / 5

Yapılışı Granola hazırlanışı: Bademler, erikler ve portakal küçük küçük doğranır. Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır. Dehidratör tepsisi üzerindeki yapışmaz kağıda gevşek şekilde yayılır. 45 derecede

,

Rawnola Smoothie Bowl

  • 0 / 5

Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından çekirdeklerini çıkarıp temiz suyla blenderda ezme haline getirin. Jel kıvamına

Filizlendirilmiş Karabuğday Granola

  • 0 / 5

  Yapılışı Badem, kaju ve kabak çekirdeğini blenderda çok kısa çekerek büyük parçalar haline getirin. Bütün malzemeleri kasede karıştıp dehidratör tepsisine dökün. Sedona kurutucuyu 62

Granola

  • 0 / 5

Hazırlanışı Cevizi, fındığı ve bademi büyük parçalar halinde kalacak şekilde blenderınızdan 3-4 saniyeliğine geçirin. Bir kaba alın. Kabak ve ayçekirdeklerini ister bütün parçalar halinde ister

X