Recipe List 3

Buğday Çimi Suyu

 1 demet buğday çimi 1.5 su bardağı zeytinyağı Maş fasulyelerimin hemen ardından buğdaylarımı çimlendirdim, nasıl güzel ve upuzun büyüdüler. İzlemek bile şifa oldu. 😍 Her gün buğday çimi suyu içtik (onu nasıl yaptığımı da paylaşacağım 👍), salatalara ekledik,

Ekşi Mayalı Ekmek

 Ön maya için: 25g ekşi maya başlangıcı 50g un 50g su Hamur Malzemeleri: 350g Buğday unu 150g Tam Buğday unu 350g su 100g ön maya 10g tuz Yapılışı Tüm unları su ile karıştırın. 1 saat sonra tuzu ve

🌿Filizlendirilmiş Maş Fasulyesi Salatası🌿

 Malzemeler: Filizlendirilmiş maş fasulyesi, Yeşillik, Limon kabukları (beyaz yeri alınmış) Havuç, Turşu Zeytinyağı Sarımsak, Elma sirkesi, Balzamik sirke, Nar ekşisi, Kaya tuzu, Limon suyu Sadece hazneye su doldurup 3-4 günde bir suyu değiştiriyoruz fıskiyesinden aralıklarla suladığı tohumlar birkaç
X