Kurutucuda Kuru Dolmalıklar
- 0 / 5
Malzemeler: 25 – 30 adet kuru sebze (patlıcan, biber, kabak vb.) 2 su bardağı pirinç 2 adet rendelenmiş soğan Yarım çay bardağı nar ekşisi 1 adet limonun suyu 1 su bardağı rendelenmiş domates (tercihen yazdan hazırlanmış konserve domates) 1,5 yemek kaşığı domates salçası 1,5 yemek kaşığı biber salçası 1’er tatlı
Aromatik Yeşillik Tuzları
- 0 / 5
Malzemeler: Kaya tuzu Seçtiğiniz taze yeşillikler ve baharatlar (örneğin: maydanoz, dereotu, sarımsak, fesleğen, reyhan, kekik, zeytin otu, biberiye, kuzu kulağı, portakal kabuğu) Yapılışı: Yeşillikleri hazırlayın: Bahçeden veya marketten aldığınız taze yeşillikleri iyice yıkayın ve fazla suyunu süzün. Karışımı oluşturun: Seçtiğiniz yeşillikleri kaya tuzu ile birlikte Blender’da çekin. Ben Defya’nın Personel
Bitkisel Protein Tozu
- 0 / 5
Malzemeler 1 paket (500 gr) sarı kırık bezelye 1 yemek kaşığı vanilya 2 yemek kaşığı kakao Bezelyeleri Hazırlama: Bezelyeleri 8 saat suda bekletin. Filizlendirme: Suda bekleyen bezelyeleri süzün ve iyice yıkayın. GEO Filizlendirme kavanozuna koyun. Eğer özel bir filizlendirme kavanozunuz yoksa, temiz bir kavanoza koyup üzerine tül örtün (kapak kullanmayın).
Buğday Çimi Suyu
- 0 / 5
1 demet buğday çimi 1.5 su bardağı zeytinyağı Maş fasulyelerimin hemen ardından buğdaylarımı çimlendirdim, nasıl güzel ve upuzun büyüdüler. İzlemek bile şifa oldu. 😍 Her gün buğday çimi suyu içtik (onu nasıl yaptığımı da paylaşacağım 👍), salatalara ekledik, bereketlendikçe bereketlendi. Son çimlerin yarısı ile de bu yağı yaptım, sizlerle
Ekşi Mayalı Ekmek
- 0 / 5
Ön maya için: 25g ekşi maya başlangıcı 50g un 50g su Hamur Malzemeleri: 350g Buğday unu 150g Tam Buğday unu 350g su 100g ön maya 10g tuz Yapılışı Tüm unları su ile karıştırın. 1 saat sonra tuzu ve mayayı ekleyin, gluten penceresi oluşana kadar yoğurun. Hamuru yağlanmış bir kaba