Hamburger Sanki!
- 0 / 5
Hamburger Ekipman: Lurch doğrayıcı Mixer Müsli Yapılışı: Soyup halka halka doğradığınız tatlı patatesleri ve haşlanmış fasulyeleri 195 derece fırında 10 dakika pişirin. Pişirdiğiniz siyah pirinçleri Lurch doğrayıcı mixerin içine alın ve parçalanana kadar çekin. Fasulyeleri ekleyin ve çekmeye devam edin. Bütün malzemeler parçalandıktan sonra tatlı patatesleri, kavurduğunuz soğanları, baharatları
Yaban Mersinli Tart Tarifi
- 0 / 5
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere leziz bir yaban mersinli tart hazırladık. Ceyda Artun‘un Blendtec 650s, Blendtec Wildside Hazne ve Blendtec Twister Hazne ile hazırladığı bu harika tarife bayılacaksınız! Tart hamuru: Kuru malzemeleri ve buzdolabında beklettiğiniz Hindistan cevizi yağını blendtec wildside haznede, pulse tuşunu kullanarak birkaç kez çekin. Haznenin
Hindistan Cevizi Cipsi Nasıl Yapılır?
- 0 / 5
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere “Hindistan Cevizi Cipsi” hazırladık. Ceyda Artun‘un Lurch Vario Mandolin Doğrayıcı ve Sedona Supreme Kurutucu ile hazırladığı bu harika tarife bayılacaksınız! Yapılışı: İlk olarak hindistan cevizimize delikler delip suyunu boşaltıyoruz. Ardınsan bir çekiç yardımıyla vurarak cevizimizi kırıyor ve kabuğundan ayırıyoruz. Yemeğe hazır haldeki hindistan
Mısır Polenta Nasıl Yapılır? – Karalahana Pesto ve
- 0 / 5
Ceyda Artun, Defya mutfağında sizler için önce Hawos Oktagon Un Değirmeninde Sağlıklı Mısır Polenta hazırladı sonrasında mısır polenta ve kış sebzeleriyle sizlere leziz bir yemek yaptı. Mısır Polenta Yapılışı: Tane mısırlarınızı Hawos Taş Değirmen kullanarak 3. ayarda öğütün. (Mısırların hepsini tek sefer de içerisine koymayın, azar azar ekleyin) 240
Filizlendirilmiş Bakliyat Salatası ve Tahin Sos
- 0 / 5
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere tazecik bir filizlendirilmiş bakliyat salatası hazırladık. Ceyda Artun’un Geo Çömlek, Tribest Freshlife, Lurch Tambur Rende, Blendtec 650, Blendtec Twister Hazne ile hazırladığı bu tarife bayılacaksınız! Hazırlanışı: İlk olarak bakliyatlarımızı filizlendirmek için tohumlarımızı ayrı ayrı kaplarda içme suyunda bir gece bekletiyoruz. Ertesi gün tohumlarımızı