Recipe Without Sidebar

Kestane Mantarı Tozu

  • 0 / 5

Mantar, süngersi yapısından dolayı çok su çektiği için mantarları yıkamayıp limonlu suya batırıp nemlendirdiğimiz bir kağıt havlu ile silerek temizliyoruz.

Ispanak Tozu

  • 0 / 5

Ispanakların köklerini kesip yıkayın. Salata kurutucuda kuruttuğunuz ıspanakların üzerinde hiç su kalmaması için yaprakları kağıt havlu ile silin. Ispanak yapraklarını

Maş Fasulyesi Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle maş fasulyeleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme

Yeşil Mercimek Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle yeşil mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme

Nohut Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle nohutları yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza

Kabuklu Kırmızı Mercimek Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle kırmızı mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme

Akdeniz Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunun üstüne 90 gr su koyup jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın.

Anaokulu Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Bademlerin suyunu süzüp kabuğunu soyun ve kurulayıp bir kaseye alın. Sultani üzümün, cevizin, kajunun, fındığın ve kabak çekirdeğinin

Hipster Kuru Yemiş Karışımı

  • 0 / 5

Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Siyah üzüm, kaju ve cevizin sularını süzüp kurumaları için kağıt havlunun üstünde birkaç dakika

X