Kestane Mantarı Tozu
- 0 / 5
Mantar, süngersi yapısından dolayı çok su çektiği için mantarları yıkamayıp limonlu suya batırıp nemlendirdiğimiz bir kağıt havlu ile silerek temizliyoruz.
Ispanak Tozu
- 0 / 5
Ispanakların köklerini kesip yıkayın. Salata kurutucuda kuruttuğunuz ıspanakların üzerinde hiç su kalmaması için yaprakları kağıt havlu ile silin. Ispanak yapraklarını
Maş Fasulyesi Unu
- 0 / 5
Filizlendirme: Öncelikle maş fasulyeleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme
Yeşil Mercimek Unu
- 0 / 5
Filizlendirme: Öncelikle yeşil mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme
Kabuklu Kırmızı Mercimek Unu
- 0 / 5
Filizlendirme: Öncelikle kırmızı mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme
Akdeniz Kuru Yemiş Karışımı
- 0 / 5
Hazırlanışı : Chia tohumunun üstüne 90 gr su koyup jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın.
Anaokulu Kuru Yemiş Karışımı
- 0 / 5
Hazırlanışı : Bademlerin suyunu süzüp kabuğunu soyun ve kurulayıp bir kaseye alın. Sultani üzümün, cevizin, kajunun, fındığın ve kabak çekirdeğinin
Hipster Kuru Yemiş Karışımı
- 0 / 5
Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Siyah üzüm, kaju ve cevizin sularını süzüp kurumaları için kağıt havlunun üstünde birkaç dakika