Recipe Search Page

Evde Ne Kaldıysa Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunu, üzerine 75 gr su koyup jel kıvamına gelmesi için 1 saat

Süzme Yoğurtlu Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat

Çeri Domatesli Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat

Kajulu Karalahana Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumuna 120 gr su ekleyip, doğrayıcınızda jöle kıvamına gelene kadar çekin. Karalahanaları

Yaz Bahçesi Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumuna 210 gr su ekleyin, jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu

Çörek Otlu Yeşil Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Ay çekirdeğini bir gece öncesinden suya koyun. Kullanacağınız zaman suyu süzün. Keten tohumunu,

Sarımsaksız Soğansız Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Keten tohumunu üzerine 200 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına

Kalamata Kraker

  • 0 / 5

Biz bu tarifte açık renkli kalamata zeytin kullandık, bir gece Vegan öncesinden çekirdeklerini çıkartıp fazla

Yeşil Tapas Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde

İtalyan Mini San Marzano Domatesler

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Sarımsağı ince bir rende ile domateslerin de sığacağı bir kaba rendeleyin. Üzerine balzamik ve

X