Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu Posasından Körili
- 0 / 5
Hazırlanışı Önce bademleri ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya
Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu
- 0 / 5
Not: İsteğinize göre 4-5 gr miktarında taze zencefil ve zerdeçal da karışıma ekleyebilirsiniz. Hazırlanışı Cold press juicerınızda kabuklarını soyduğunuz
Limon ve Portakallı Somon Jerky
- 0 / 5
Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini isteyin. Bir limon ve bir
Somon Jerky
- 0 / 5
Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini isteyin. Baharat karışımınız için blenderınızın
Kontrafile Jerky
- 0 / 5
Hazırlanışı : Kontrafileyi kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın.
Antrikot Jerky
- 0 / 5
Hazırlanışı : Antrikotu kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın.
Pancar Tozu
- 0 / 5
Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla sularını alın. Pancarları tepsiye dizin.
Domates Tozu
- 0 / 5
Domates daha önce de belirttiğimiz gibi kurutması en zor sebzelerden bir tanesi. Domateslerin şoklama tekniği ile kabuklarını soyuyoruz. Daha sonra