Raw Şeftalili Vegan tart

  • Görüntüleme
    434

Yapılışı

Bir gece suda beklettiğimiz hurmaları blenderda püre haline getirip kenara alıyoruz. Bademleri blenderda toz haline getirip bir karıştırma kabına alıyoruz.Üzerine hurma püresini ekleyip hamur haline getiriyoruz. Karışımı tart kalıbına eşit bir şekilde yayıyoruz.

Kajuları bir gece suda bekletiyoruz, böylelikle daha pürüzsüz bir krema elde etmiş olacağız. Krema için gerekli olan tüm malzemeyi blenderda krema olana kadar çekiyoruz. Ve tart üzerine döküyoruz. Bir gece – 18 derecede donması için bekletiyoruz. Servisten 1 saate önce +4 derece buzdolabına çıkartıyoruz.

Servis etmeden önce üzerine dilimlediğimiz şeftalileri diziyoruz.

Afiyet olsun:)

 


Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X