Recipes With Sidebar

Kontrafile Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Kontrafileyi kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın.

Antrikot Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Antrikotu kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın.

Pancar Tozu

  • 0 / 5

Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla sularını alın. Pancarları tepsiye dizin.

Domates Tozu

  • 0 / 5

Domates daha önce de belirttiğimiz gibi kurutması en zor sebzelerden bir tanesi. Domateslerin şoklama tekniği ile kabuklarını soyuyoruz. Daha sonra

Kestane Mantarı Tozu

  • 0 / 5

Mantar, süngersi yapısından dolayı çok su çektiği için mantarları yıkamayıp limonlu suya batırıp nemlendirdiğimiz bir kağıt havlu ile silerek temizliyoruz.

Ispanak Tozu

  • 0 / 5

Ispanakların köklerini kesip yıkayın. Salata kurutucuda kuruttuğunuz ıspanakların üzerinde hiç su kalmaması için yaprakları kağıt havlu ile silin. Ispanak yapraklarını

Maş Fasulyesi Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle maş fasulyeleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme

Yeşil Mercimek Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle yeşil mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme

Nohut Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle nohutları yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme Aparatlarımıza

Kabuklu Kırmızı Mercimek Unu

  • 0 / 5

Filizlendirme: Öncelikle kırmızı mercimekleri yıkıyoruz. Bir gece boyunca suda bekletiyoruz. Baklagilleri, tohumları ve tahılları filizlendirmek için tasarlanmış olan GEO Filizlendirme

Subscribe & Follow

En Son Güncellemeleri Alın

Bültene Abone Ol

X