- 10 Nisan 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Dr. Didem Gülmez
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme629
Hazırlanışı
Malzemeleri sırayla Green Strar Slow Juicer’da sıkıyoruz. Daha sonra isteyenler GAPS’e uygun Lahana Turşu suyunu Personel Blender yardımı ile ilave edebilirler.
Elde edilen posayı da değerlendirebilirsiniz. Yumurta, ceviz/çiğ fındık/çiğ badem unu, bir tutam doğal tuz kullanarak bulamaç kıvamına getirebilir ve krep gibi pişirebilirsiniz. Daha sonra üzerine bal ilave ederek GAPS’e uygun bir tarif yapabilirsiniz. GAPS harici de krep yapmak isterseniz diğer doğal tatlandırıcıları kullanmanız da mümkündür (Hindistan cevizi şekeri, keçi boynuzu pekmezi, vb). Burada önemli olan proteinlerin ve enzimlerin bozulmaması için 40-60 dereceyi geçmeyecek şekilde pişirebilmektir bunun için SEDONA kurutucu kullanılabilir.
Yorum Yap