Kaju Peynirli Antep Fıstıklı Mikro Filizli Pancar Ravioli

  • Görüntüleme
    573


Bütünsel Beslenme Danışmanı Özlem Saraç Özcan’ın (IG: @ozlemledoyasiyayasamak) Lurch Catto Yaprak Doğrayıcı ile hazırladığı Pancar Ravioli tarifi, sizlerle. Bu lezzetli tarifi çok seveceksiniz.

Hazırlanışı

Tüm malzemeleri Personal Blenderden geçirin. İçine taze file antep fıstığı ekleyin.

Lurch Catto Yaprak Sebze doğrayıcıdan geçirdiğiniz pancarı, eşit dikdörtgen parçalara bölün.

Aralarına peynir dolgusundan bolca sürüp üzerini başka bir dilim pancarla kapatın.

Antep fıstığı ve mikro filizlerle servis edin.

 

Blender Seçenekleri

Filizlendiriciler

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X