Hamburger Sanki!

vegan hamburger
  • Görüntüleme
    451

Hamburger

Ekipman: Lurch doğrayıcı Mixer Müsli

 

Yapılışı: Soyup halka halka doğradığınız tatlı patatesleri ve haşlanmış fasulyeleri 195 derece fırında 10 dakika pişirin. Pişirdiğiniz siyah pirinçleri Lurch doğrayıcı mixerin içine alın ve parçalanana kadar çekin. Fasulyeleri ekleyin ve çekmeye devam edin. Bütün malzemeler parçalandıktan sonra tatlı patatesleri, kavurduğunuz soğanları, baharatları ve barbekü sosunu da ekleyip homojen bir karışım elde edene kadar çekme işlemini sürdürün.  Hazırladığınız köfte harcınıza hamburger ekmeği boyutunda ve yaklaşık  2 cm kalınlığında yuvarlak diskler halinde şekil verin. Önceden ısıtıp yağladığınız tavanızda iki yüzü de kızarana kadar köftelerinizi pişirin.

 

İkiye böldüğünüz hamburger ekmeklerinin altına mayonez sürüp üzerine köfteleri yerleştirin. Köftelerinizin üzerine sırasıyla cheddar peyniri, marul ve salatalık turşusunu koyun. Hamburger ekmeğinin üst yüzüne ketçap sürüp hamburgerinizin üzerini kapayın.

 

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X