Kurutucu (52)

,

Kışlık Sebze Kurutuyoruz🥕

  • 0 / 5

🍅Domates kurutayım diye başladım ama elim değmişken biraz da kabak, biber, havuç ekledim. O kadar sebze küçücük iki kavanoza sığdı ama lezzeti şahane! 😍 Kurutma

, ,

Kurutucuda Kuru Dolmalıklar

  • 0 / 5

Malzemeler: 25 – 30 adet kuru sebze (patlıcan, biber, kabak vb.) 2 su bardağı pirinç 2 adet rendelenmiş soğan Yarım çay bardağı nar ekşisi 1

, ,

Aromatik Yeşillik Tuzları

  • 0 / 5

Malzemeler: Kaya tuzu Seçtiğiniz taze yeşillikler ve baharatlar (örneğin: maydanoz, dereotu, sarımsak, fesleğen, reyhan, kekik, zeytin otu, biberiye, kuzu kulağı, portakal kabuğu) Yapılışı: Yeşillikleri hazırlayın:

,

Bitkisel Protein Tozu

  • 0 / 5

Malzemeler 1 paket (500 gr) sarı kırık bezelye 1 yemek kaşığı vanilya 2 yemek kaşığı kakao Bezelyeleri Hazırlama: Bezelyeleri 8 saat suda bekletin. Filizlendirme: Suda

, ,

KAHVALTILIK KURU DOMATES SALATASI

  • 0 / 5

 Domatesleri yıkadım eşit parçalara böldüm. Defyaailesi ne ait olan Sedona Express meyve sebze Kurutucusu’nun tel raflarına dizdim. 12 saatte kurudu. Kurtulmuş domatesleri cam kavanozlara

Kuru Domatesli Glutensiz Kraker

  • 0 / 5

 Tarifte sadece 3 ana malzeme kullanıyoruz kuru domates, yoğurt ve çiğ karabuğday unu. Süt ürünü tüketmiyorsanız yerine yarım çay bardağı kadar maden suyu ilave

Sebze Cipsi

  • 0 / 5

   “Çıtır çıtır cipsleri @defyaailesi ‘nin Lurch Vario Mandolin Doğrayıcısı ve Tribest Sedona Express Meyve Ve Sebze Kurutma Makinesi sayesinde yaptım. Reel içinde adım

Somon Pastırması, Kırmızı Mercimek ve Pancar Cipsi ile

  • 0 / 5

  Malzemeler: Tribest Sedona Express 25 Lt. Meyve Ve Sebze Kurutma Makinesi ile özel davetlerinize harika sunumlar hazırlayabilirsiniz.   SOMON PASTIRMASI, KIRMIZI MERCİMEK VE

Brokoli Cipsi

  • 0 / 5

   Tüm malzemelerinizi blenderdan geçirin. Blendtec twister hazne az miktarda ve sıvı oranı daha düşük ezmeleri de pürüzsüz yapmanızı sağlayacak, ekstradan su eklemeyin. –

Hazır Mercimek Çorbası

  • 0 / 5

  Mercimeklerinizi 1 gece suda bekletin, böylece aktive olsunlar. Yağda sebzelerinizi, suda beklemiş mercimeklerinizi, baharatlarınızı kavurun. Üzerine 1 bardak kadar su ekleyin. Havuçlar piştiğinde hazırsınız