Recipe Search Page

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu

  • 0 / 5

 Not: İsteğinize göre 4-5 gr miktarında taze zencefil ve zerdeçal da karışıma ekleyebilirsiniz.   Hazırlanışı

Zea Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Soya sosu ve sriracha’yi bir kapta çırpma teli ile karıştırın. Hindi göğüslerin beyaz yağlı

Limon ve Portakallı Somon Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini

Somon Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Balıkçınızdan fileto somonu derisi üstünde kalacak şekilde 1⁄2 cm kalınlığında şeritler halinde kesmesini

Kontrafile Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Kontrafileyi kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen

Antrikot Jerky

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Antrikotu kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen

Pancar Tozu

  • 0 / 5

Pancarları yıkayıp kabuğunu soyun ve 2 x 1 cm büyüklüğünde doğrayıp kağıt havlu ile fazla

Domates Tozu

  • 0 / 5

Domates daha önce de belirttiğimiz gibi kurutması en zor sebzelerden bir tanesi. Domateslerin şoklama tekniği

Kestane Mantarı Tozu

  • 0 / 5

Mantar, süngersi yapısından dolayı çok su çektiği için mantarları yıkamayıp limonlu suya batırıp nemlendirdiğimiz bir

Ispanak Tozu

  • 0 / 5

Ispanakların köklerini kesip yıkayın. Salata kurutucuda kuruttuğunuz ıspanakların üzerinde hiç su kalmaması için yaprakları kağıt