Muzlu Naneli Çikolatalı Sorbe
- 0 / 5
Yapılışı: 2 adet muzu Yonanas’ın meyve besleme borusuna atınız. 15g naneli çikolatayı da ekleyiniz. Kalan malzemeleri dönüşümlü olarak
Karışık Orman Meyveli Sorbe
- 0 / 5
Yapılışı: 2 adet muzu Yonanas’ın meyve besleme borusuna atalım. 1/3 kâse donmuş karışık kırmızı orman meyvesini ekleyelim. Kalan
Şeftalili Sorbe
- 0 / 5
Yapılışı: Muzu ikiye ayıralım ve şeftaliyi dilimleyip buzlukta tamamen donduralım. Daha sonra malzemeleri Yonanas’a aktaralım.
Mercimekli Kabak Lazanya
- 0 / 5
Kabakları Lurch Catto Yaprak ve Sebze Doğrayıcısı ile yaprak şeklinde doğra. Yeşil mercimek, domates, biber, maydanozu ve zeytinyağını farklı
Pancarlı Tortilla
- 0 / 5
Hazırlanışı Suda haşladığım pancarı, piştikten sonra twister hazneye aldım ve püre haline getirdim. Pancarım pişerken de karnıyarık otu
Balkabaklı ve Tatlı Patatesli İtalyan Omleti
- 0 / 5
Yapılışı; Nohut ununu ve diğer malzemeleri bir kasede pürüzsüz olana kadar karıştırın. Yarım saat oda sıcaklığında dinlendirin. Tercihen
Elma Suyuyla Pişmiş Ayva Tatlısı
- 0 / 5
Elma Suyu ile Pişmiş Ayva Tatlısı Yapılışı; Ayvaları alacak kadar büyük bir kaseye su doldurun ve içine 1 limonun
Nohut Peyniri
- 0 / 5
Nohut unu, 1,5 kap su, besin mayası ve tuzunuzu pürüzsüz olana kadar blenderda karıştırın. Kalan 1,5 kap suyu
Yılbaşı Keki
- 0 / 5
Yaş malzemeleri blenderınızda krema kıvamına gelen kadar çekin. Baska bir kapta karıştırdığınız kuru malzemeler ile blenderın “nabız” ayarında kontrollü olarak