Vegan Peynir

  • Görüntüleme
    278

Tüm kuruyemişlerimizi akşamdan ıslatarak aktif hale getiriyoruz.
Süzerek diğer malzemelerle birlikte blendıra alıyoruz, istediğimiz kıvama gelene ara ara su ilave ederek çekiyoruz.
Dilerseniz bu şekilde sürme peynir gibi dilerseniz de benim gibi pişirebilirsiniz.
Fırın için uygun olan silikon kaplara alarak üzerine zeytinyağ gezdirip düzlüyoruz.
Önceden ısıtılmış 100 derece fırında 30-35 dakika üstü hafif çatlayana kadar pişiriyoruz.

İlk defa yaptığım bir tarif oldu ama konuklarım dahil ev halkının ve benim onayımdan kesinlikle geçti👍

Kullandığım kuruyemişler yağ içeriği yüksek olduğu için ekstra yağ ilave etmedim. Siz dilerseniz zeytinyağı ekleyebilirsiniz😊

Kaju ketojenik beslenmeye uygun değildir!
Ketojenik beslenenler için süt ürünsüz peynir tarifi ise yoldadır😉❤

Malzemeler

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X