Fesleğenli Brokoli Çorbası
- 0 / 5
Servis için taze fesleğen yaprakları @ Greenada fresh Hazırlanışı Brokolinin çiçek kısımlarını saplarından ayıklayın. Küçük küçük doğrayın. Taze soğanı
Pazılı Limon Kabuklu Mercimek Çorbası
- 0 / 5
Servis için: Rendelenmiş limon kabuğu Hazırlanışı Tüm malzemeleri üzerine 2 su bardağı tavuk suyu ya da su ya da
Rawnola Smoothie Bowl
- 0 / 5
Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından çekirdeklerini çıkarıp temiz suyla blenderda
Raw Glutensiz Ekmek
- 0 / 5
Yapılışı Öğütülmüş keten tohumuna su ekleyip 20 dakika kadar bekletin. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp, en son suda beklettiğiniz ve
Raw Bamya Çıtırları
- 0 / 5
Yapılışı Bamyaları suda bekletmeden yıkayıp havlu yardımıyla kurulayın. Ortadan ikiye bölüp bir kaseye tüm malzemelerle birlikte ekleyip elinizle karıştırın.
Raw Kale Çıtırları
- 0 / 5
Yapılışı Kale yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra göbeğini çıkarın. Ardından bıçakla parçalara ayırın. Tüm malzemelerle birlikte kale yapraklarını bir kasede
Filizlendirilmiş Karabuğday Granola
- 0 / 5
Yapılışı Badem, kaju ve kabak çekirdeğini blenderda çok kısa çekerek büyük parçalar haline getirin. Bütün malzemeleri kasede karıştıp dehidratör
Raw Badem Kurabiye
- 0 / 5
Yapılışı Malzemelerin tamamını kasede karıştırın, şekil vererek dehidratör tepsisine yerleştirin. Sedona Combo’yu 62 ◦C de 2 saat- 44 ◦C de
Vegan Cheese Cracker
- 0 / 5
Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C