Domatesli Kekikli Tohumlu Raw Vegan Kraker ve Pesto Sos

  • Görüntüleme
    50

Yapılışı

Krakerleri Hazırlamak için:

Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır ve dehidratör tepsisine konulmuş yapışmaz kağıtların üzerine bir spatula yardımıyla yayılır.
65 derecede 2 saat, 45 derecede yaklaşık 18 saat (ya da kuruyana dek) kurutulur. Kurumanın yaklaşık yarısında kraker bütün olarak ters çevrilir ve kağıt çıkartılır.
Kuruyan krakerler hava almayacak bir kavanozda uzun süre tazeliğini korur. Tek başına yenebileceği gibi pesto sos ya da çiğ kaju ile yapılacak değişik pek çok sos ile çok uyumlu olacaktır.

 

Pesto Sosu hazırlamak için:

Tüm malzemeler, krema kıvamına gelinceye dek blenderde çekilir ve kapaklı bir cam kavanozda buzdolabında saklanır. Kraker, salata, sandviç ve  makarnaya oldukça yakışır.

 


Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X