Recipe Without Sidebar

Yaş Tarhana Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Cevizlerin suyunu süzün. Kağıt havlu ile fazla suyunu alın. Soğanı soyup 6 parçaya bölün. Kekik yapraklarını saplarından ayırın.

Evde Ne Kaldıysa Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumunu, üzerine 75 gr su koyup jel kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Kapya ve çarliston biberlerin

Süzme Yoğurtlu Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu üzerine 35

Çeri Domatesli Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Blender’ınızın baharat öğütme haznesine

Kajulu Karalahana Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Keten tohumuna 120 gr su ekleyip, doğrayıcınızda jöle kıvamına gelene kadar çekin. Karalahanaları mutlaka salata kurutucunuzda kurutun ve

Yaz Bahçesi Krakeri

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Çiya tohumuna 210 gr su ekleyin, jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu blender’ınızın baharat öğütme haznesine koyun

Çörek Otlu Yeşil Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı : Ay çekirdeğini bir gece öncesinden suya koyun. Kullanacağınız zaman suyu süzün. Keten tohumunu, üzerine 90 gr su ilave

Sarımsaksız Soğansız Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Keten tohumunu üzerine 200 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin.Domateslerin kabuklarını soyun

Kalamata Kraker

  • 0 / 5

Biz bu tarifte açık renkli kalamata zeytin kullandık, bir gece Vegan öncesinden çekirdeklerini çıkartıp fazla tuzu çıksın diye suda bıraktık.

X