Recipe Without Sidebar

Çiyalı Çilek Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Çiya tohumunun üstüne 40 gr su ekleyerek jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Çileklerin saplarını çıkartıp ikiye böldükten

Karakterli Erik Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Erik pestili bu tarifler içinde karakteristik özellikleri en belirgin olan pestilimiz. Diğerlerine oranla daha az tatlı; baharatlarla aroması zenginleştirilmiş

Tarhunlu Armut Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Armut hızlı karardığı için, tencereye koyduğunuz suyun kaynaması yakınken armutların kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkartıp 4 eşit parçaya bölün. Kaynayan

Cezeryemsi Pestil

  • 0 / 5

Hazırlanışı: Havuçları soyup 1,5cm kalınlığında kesin, kaynayan suya atıp, zamanlayıcınızı 10 dakikaya kurun; 10. dakikada havuçlara çekirdeklerini çıkarttığınız kayısıları da

Şeftali Pestili

  • 0 / 5

Bu miktarda şeftaliyi 2 tepsiye yaymak gerekecek, dolayısıyla bir tepsiyi isterseniz tarçın veya sevdiğiniz bir baharat ile aromalandırabilirsiniz. Hazırlanışı: Şeftalilerin

X