Süzme Yoğurtlu Kraker
Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu üzerine 35 gr su ilave ederek blender’ınızın
Çeri Domatesli Kraker
Hazırlanışı : Chia tohumlarının üzerine 35 gr su koyup jöle kıvamına gelmesi için 1 saat bekletin. Blender’ınızın baharat öğütme haznesine keten tohumunu 35 gr suyla
Kajulu Karalahana Krakeri
Hazırlanışı : Keten tohumuna 120 gr su ekleyip, doğrayıcınızda jöle kıvamına gelene kadar çekin. Karalahanaları mutlaka salata kurutucunuzda kurutun ve ince şeritler halinde kıyın. Sonra
Yaz Bahçesi Krakeri
Hazırlanışı : Çiya tohumuna 210 gr su ekleyin, jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Keten tohumunu blender’ınızın baharat öğütme haznesine koyun ve 210 gr su ilave
Çörek Otlu Yeşil Kraker
Hazırlanışı : Ay çekirdeğini bir gece öncesinden suya koyun. Kullanacağınız zaman suyu süzün. Keten tohumunu, üzerine 90 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat öğütme haznesinde
Sarımsaksız Soğansız Kraker
Hazırlanışı: Keten tohumunu üzerine 200 gr su ilave ederek blender’ınızın orta boy haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin.Domateslerin kabuklarını soyun ve 4 eşit parçaya böldükten
Kalamata Kraker
Biz bu tarifte açık renkli kalamata zeytin kullandık, bir gece Vegan öncesinden çekirdeklerini çıkartıp fazla tuzu çıksın diye suda bıraktık. Kapya biberin çekirdeklerini çıkartıp, 6
Yeşil Tapas Kraker
Hazırlanışı : Keten tohumunu üzerine 60 gr su ilave ederek Blender’ınızın baharat Çiğ öğütme haznesinde jöle kıvamına gelene kadar çekin. Enginarı dörde bölün. Kabağın çekirdekli
İtalyan Mini San Marzano Domatesler
Hazırlanışı: Sarımsağı ince bir rende ile domateslerin de sığacağı bir kaba rendeleyin. Üzerine balzamik ve balı ekleyin, çırpma teli ile karıştırın. Kekikleri saplarından ayırıp yapraklarını
Provensal Kiraz Domates
Hazırlanışı: Çeri domatesten daha iri ve etli bir yapıya sahip bu boy domateslere ülkemizde hem ingilizce adıyla hitap ediliyor hem de kiraz, erik, sarı renklileri