kurutucu (6)

,

Karpuz Kurutulur Mu?

  • 0 / 5

2-3 cm kalınlığında dilimlediğim karpuzları 85°C’de 12 saat Wartmann Kurutucu’da tuttum. Altındaki kurutma kağıdını aldıktan sonra 2 saat daha kuruttum. Sonuç? Kuru et gibi ama

, ,

Kurutucuda Sebze Lavaşı

  • 0 / 5

Havuç, Kabak ve Ispanak Lavaşı Yapıyoruz. ✨İpuçları: Sebzelerin kabuklarını atmayın, hepsini olduğu gibi kurutma tepsisine koyun. 6 saat boyunca 45 derecede Wartmann Kurutucu’da kurutun. Kuruyan

,

Kışlık Sebze Kurutuyoruz🥕

  • 0 / 5

🍅Domates kurutayım diye başladım ama elim değmişken biraz da kabak, biber, havuç ekledim. O kadar sebze küçücük iki kavanoza sığdı ama lezzeti şahane! 😍 Kurutma

, ,

Kurutucuda Kuru Dolmalıklar

  • 0 / 5

Malzemeler: 25 – 30 adet kuru sebze (patlıcan, biber, kabak vb.) 2 su bardağı pirinç 2 adet rendelenmiş soğan Yarım çay bardağı nar ekşisi 1

, ,

Aromatik Yeşillik Tuzları

  • 0 / 5

Malzemeler: Kaya tuzu Seçtiğiniz taze yeşillikler ve baharatlar (örneğin: maydanoz, dereotu, sarımsak, fesleğen, reyhan, kekik, zeytin otu, biberiye, kuzu kulağı, portakal kabuğu) Yapılışı: Yeşillikleri hazırlayın:

,

Bitkisel Protein Tozu

  • 0 / 5

Malzemeler 1 paket (500 gr) sarı kırık bezelye 1 yemek kaşığı vanilya 2 yemek kaşığı kakao Bezelyeleri Hazırlama: Bezelyeleri 8 saat suda bekletin. Filizlendirme: Suda