- 17 Mayıs 2023
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ayşe Kadaifçi
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme354
Hazırlanışı
Küçük küçük doğranan 1 elma, üstüne 2 y.k su ilave edilerek, yumuşayıncaya kadar pişirilir. Yumuşayan elma robottan geçirilerek pürüzsüz bir kıvam alması sağlanır. Tüm malzeme bir kapta karıştırılarak hamur tutulur. 2 yağlı pişirme kağıdı arasında açılan hamur, bir çatal yardımıyla delinir ve fırında 150 derecede üstü hafif kızarıncaya kadar pişirilir.
Avokado kreması🥑
Hazırlanışı
Yağ hariç tüm malzeme robota alınır ve pürüzsüz bir kıvam alması sağlanır. En son da yağ eklenir. Gerekirse su ilavesi yapılabilir.
Hazırlanan tabanın üstüne, avokado kreması sürülür ve meyvelerle süslenerek servis edilir. Afiyet olsun🫠
Yorum Yap