- 19 Temmuz 2023
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Gözdem Başarır
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme251
1) Önce yaz boyu portakal tadından mahrum kalmamak için sezonun en son kalan portakallarını buluyor ve bolca alıyoruz. Bu aşamada bana @soolacik canım pek destek oldu, sağolsun, pek hoş oluyor böyle zamanlarda evli olmak 😁
2) Mis gibi portakal kokusunu içimize çeke çeke kabuklarını soyuyoruz.
3) Dörde bölüp en sevdiğim @defyaailesi ürünlerinden Tribest Glass Personal Vakumlu Blender ile içler dışlar çarpımı yaptırarak suyunu çıkarıyoruz ama bol posalı ✅
4) Karıştırma esnasında içine 1 yemek kaşığı dolusu ben diyim antioksidan deposu sen de sağlık şifa vitamin küpü Açai tozu ekliyoruz.
5) Yaptığım pek şahane, mükemmel ötesi, portakal portakal kokan karışımı @defyaailesi Tribest Sedone Express Meyve ve sebze kurutma makinesinin raflarına yayıyorum. Rafların üzerine önce kurutma kağıdı koymaniz önemli tabii ✌🏻
6) 58 derece 15 saatte kuruttum portakal pestilimi. Çok güzel görünüyordu bitiğinde 🍀
7) Kuruyan pestilleri ortadan ikiye böldüm ve kıvırdım tatlımları, sonra da renkli renkli fiyonklu yaparak servis ettim 🎀
Yorum Yap