Tatlı Lassi Tarifi

  • Görüntüleme
    10

Yazın kana kana naneli ayran içmek gibisi yok. Şimdi bunun tatlı halini düşünün 😍

Ana malzemesi yoğurt olan ve su/ sütle karıştırılarak hazırlanan bu içecek geleneksel bir hint içeceği. Evet ayurvedik 🤭

**Kakule, ağır ve mukus oluşturan süt ürünleriyle birlikte alındığında sindirimi kolaylaştıran çok güzel aromatik bir baharat.
**Gül, doğası gereği soğutucudur ve özellikle yaz aylarında veya havalar çok ısındığında artan ısı ve tahriş için mükemmel bir dengeleyicidir.

Lassi öğle yemeği ile birlikte ya da sonrasında tüketilmelidir. Yoğurdun sindirimi için ne kadar kakuleden yardım alsak da akşam saatlerinde yoğurt tüketimi önerilmez.😇

Ve her zaman taze hazırlanmalı, bekletilmemelidir.

Karışımın en büyük parçası; Tribest- Cam Personol Blender’ım😊

Afiyetle…

Malzemeler

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir