- 29 Ocak 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme1.146
Hazırlanışı :
Chia tohumunun üstüne 90 gr su koyup jöleleşmesi için 1 saat bekletin. Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Fazla sudan kurtulmak için kağıt havlu üzerinde biraz bekletin. Kabuklarını soyduğunuz incirleri önce ortadan ikiye sonra her yarıyı 4’e bölecek şekilde kesin.
Uygun büyüklükte bir kaseye incirleri koyun ve balzamik sirkeyi ekleyin. Keçiboynuzu pekmezini, bademi, chia tohumunu ve portakal rendesini de ekledikten sonra silikon spatula ile karıştırın.
Sedona Kurutucu’nun özel yapışmaz kağıdının serili olduğu bir tepsiye karışımı yayın.
Kurutma süresi ve derecesi:
Önce 65 derecede 2 saat sonra 58 derecede 20 saat kurutun.
*5-6 saat aralıklarla silikon spatula ile karışımı karıştırın.
Yorum Yap