Melis Aran (68)

Bademli Kraker Bazı

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce bademleri, cevizi ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250 gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, aktive

Havuçlu ve Elmalı Atıştırmalık

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce elma ve havuçların suyunu sıkın ve posasını bir kaba ayırın. Blenderınıza sıktığınız suyu koyun ve üzerine fındık, kaju, ceviz, incir, hurma, keten tohumu,

Yer Elması Cipsi

  • 0 / 5

Hazırlanışı Biberiye,sarımsak, sriracha ve elma sirkesini blenderda homojen bir kıvam alana kadar çekin. Büyük bir kaseye su ile birlikte koyup karıştırın. Soyduğunuz yerelmalarını mandolin ile

Granola

  • 0 / 5

Hazırlanışı Cevizi, fındığı ve bademi büyük parçalar halinde kalacak şekilde blenderınızdan 3-4 saniyeliğine geçirin. Bir kaba alın. Kabak ve ayçekirdeklerini ister bütün parçalar halinde ister

Matchalı Smoothie

  • 0 / 5

Hazırlanışı Bütün malzemeyi (yukarıda yazılan sırayla)  blendera koyup pürüzsüz bir kıvama kadar karıştırıyoruz.  

Pancar ve Cevizli Kereviz Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı Önce suyu blenderınıza koyun. Daha sonra sırasıyla keten tohumu, soğan, kaju, ceviz, köri, sarımsak, tuz, kereviz ve pancarı blenderınıza koyun ve karışım homojen bir

Kumkuatlı ve Pancarlı Ayva Pestili

  • 0 / 5

Hazırlanışı Sırasıyla ayvaları, limon suyunu ve balı blenderınıza koyup tamamen karışana dek çalıştırın. Kumkuatları da blenderınızın haznesine atıp sadece 6-7 saniye çalıştırın. Karışımı Sedona kurutucunun

Kinoalı Brokolili Kraker

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik ve brokoliyi bir kaseye alıp, kalan bütün malzemeyi

Fındıklı Ayva ve Trabzon Hurması Pestili

  • 0 / 5

Trabzon hurmasını neden kurutuyoruz, nasıl kurutuyoruz: Kış mevsiminin en güzel sürprizlerinden biri olan trabzon hurmasını taze yediğimizde damakta bıraktığı kekremsi tadı kurutulduğunda geçiyor. Bu sebeple

Pancar ve Mor Havuçlu Sebze Suyu Posasından Körili

  • 0 / 5

Hazırlanışı   Önce bademleri ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun. Blenderınıza ilk olarak 250gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, keten tohumunu,

X