- 28 Mart 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme473
Hazırlanışı
Önce suyu blenderınıza koyun. Daha sonra sırasıyla keten tohumu, soğan, kaju, ceviz, köri, sarımsak, tuz, kereviz ve pancarı blenderınıza koyun ve karışım homojen bir püre olana kadar çalıştırın.
Karışımı Sedona kurutucunun özel kağıdının serili olduğu 2 tepsiye 0,5 cm kalınlığında yayın. Bıçağın tersiyle karışımları karelere ayırın.
Kurutma derecesi ve süresi:
Önce 58 derecede 2 saat daha sonra 48 derecede 14 saat kurutun.
Kurutma aşamasının 6. Saatinde krakerleri yapışmaz kağıdı sermediğiniz bir tepsiye ters düz edin.
Yorum Yap