
Yer Elması Çorbası
Hazırlanışı Elmaları minik minik doğrayıp limonlu suda bekletin. Diğer sebzeleri de doğrayın. 2 bardak su

Denge Çorbası
Servis için : yarım su bardağı haşlanmış Nohut, Kimyon Hazırlanışı Nohut hariç tüm malzemeleri

Balkabağı Çorbası
Servis için kavrulmuş kabak çekirdeği içi Hazırlanışı Kabak çekirdeği dışında tüm malzemeleri Blendtec blenderin

Fesleğenli Brokoli Çorbası
Servis için taze fesleğen yaprakları @ Greenada fresh Hazırlanışı Brokolinin çiçek kısımlarını saplarından ayıklayın.

Pazılı Limon Kabuklu Mercimek Çorbası
Servis için: Rendelenmiş limon kabuğu Hazırlanışı Tüm malzemeleri üzerine 2 su bardağı tavuk suyu

Rawnola Smoothie Bowl
Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından

Raw Glutensiz Ekmek
Yapılışı Öğütülmüş keten tohumuna su ekleyip 20 dakika kadar bekletin. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp,

Raw Bamya Çıtırları
Yapılışı Bamyaları suda bekletmeden yıkayıp havlu yardımıyla kurulayın. Ortadan ikiye bölüp bir kaseye tüm

Raw Kale Çıtırları
Yapılışı Kale yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra göbeğini çıkarın. Ardından bıçakla parçalara ayırın. Tüm malzemelerle

Filizlendirilmiş Karabuğday Granola
Yapılışı Badem, kaju ve kabak çekirdeğini blenderda çok kısa çekerek büyük parçalar haline getirin.