- 3 Ekim 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Gözde Küçükoğlu
- Zorluk: Kolay
![](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2021/06/raw-lahana-citirlari.jpg)
-
Görüntüleme423
Yapılışı
Kale yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra göbeğini çıkarın. Ardından bıçakla parçalara ayırın. Tüm malzemelerle birlikte kale yapraklarını bir kasede karıştırın. Triflex yapışmaz kağıtla tepsiye yerleştirip, Sedona‘ya koyun. 46 derecede 10 saat boyunca kurutun.
Malzemeler
Bunlar da hoşunuza gidebilir
![Buğday Çimi Suyu](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/snapinsta-2-260x286.jpg)
![Ekşi Mayalı Ekmek](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/snapinsta-260x286.jpg)
![Besleyici Kış Çorbası](https://tarif.defya.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/WhatsApp-Gorsel-2024-01-15-saat-11.04.18_da93e7da-260x286.jpg)
Yorum Yap