Turşudan Baharat&Sos Yapımı
Turşu kavanozunun dibini sakın atma! Dibinde kalan baharatlar ve turşu suyu altın değerinde. Bu videoyu önce annenle, sonra mutfağı seven herkesle paylaş. Herkesin buzdolabında bir
Limonlu Dondurmalı Kek
Yaz aylarının favorisi olacak, ferahlatıcı bir tarif:🍨🍋Dondurmalı Limonlu Kek! Doğal tatlandırıcıyla hazırlanmış limonlu dondurma ve yumuşacık limonlu kekin enfes uyumunu mutlaka denemelisiniz. Yapılışı: Limonu ve
Karpuz Kurutulur Mu?
2-3 cm kalınlığında dilimlediğim karpuzları 85°C’de 12 saat Wartmann Kurutucu’da tuttum. Altındaki kurutma kağıdını aldıktan sonra 2 saat daha kuruttum. Sonuç? Kuru et gibi ama
Kurutucuda Sebze Lavaşı
Havuç, Kabak ve Ispanak Lavaşı Yapıyoruz. ✨İpuçları: Sebzelerin kabuklarını atmayın, hepsini olduğu gibi kurutma tepsisine koyun. 6 saat boyunca 45 derecede Wartmann Kurutucu’da kurutun. Kuruyan
Pişirmesiz Biscoff Cheesecake
💡 İpucu: Tüm hazırlık sürecinde kalıbı her zaman buzlukta sakla. Cheesecake hazır olduğunda ise buzdolabında muhafaza et. 👩🍳 Kullandığım blender:Blendtec Classic 575 Blender ✨ Elim,
Bitkisel Protein Tozu
Malzemeler 1 paket (500 gr) sarı kırık bezelye 1 yemek kaşığı vanilya 2 yemek kaşığı kakao Bezelyeleri Hazırlama: Bezelyeleri 8 saat suda bekletin. Filizlendirme: Suda
Ratatouille Tagliatelle
Sos: 10 adet salkım domates 1 büyük soğan 2 tatlı biber 4-5 diş sarımsak tuz-karabiber 2 yk zeytinyağı Tüm malzemeyi fırınla. 40 dk –
Maş Fasulyeli Pancar Çorbası
Filizlendirme Kullandığım filizlendirme kavanozu: @defyaailesi GEO – Filizlendirme Kavanozu 1/3 su bardağı maş fasulyesi 2.5 su bardağı su Maş fasulyelerini 8 saat suda beklet.