Cansu Elter (8)

,

Turşudan Baharat&Sos Yapımı

  • 0 / 5

Turşu kavanozunun dibini sakın atma! Dibinde kalan baharatlar ve turşu suyu altın değerinde. Bu videoyu önce annenle, sonra mutfağı seven herkesle paylaş. Herkesin buzdolabında bir

,

Limonlu Dondurmalı Kek

  • 0 / 5

Yaz aylarının favorisi olacak, ferahlatıcı bir tarif:🍨🍋Dondurmalı Limonlu Kek! Doğal tatlandırıcıyla hazırlanmış limonlu dondurma ve yumuşacık limonlu kekin enfes uyumunu mutlaka denemelisiniz. Yapılışı: Limonu ve

,

Karpuz Kurutulur Mu?

  • 0 / 5

2-3 cm kalınlığında dilimlediğim karpuzları 85°C’de 12 saat Wartmann Kurutucu’da tuttum. Altındaki kurutma kağıdını aldıktan sonra 2 saat daha kuruttum. Sonuç? Kuru et gibi ama

, ,

Kurutucuda Sebze Lavaşı

  • 0 / 5

Havuç, Kabak ve Ispanak Lavaşı Yapıyoruz. ✨İpuçları: Sebzelerin kabuklarını atmayın, hepsini olduğu gibi kurutma tepsisine koyun. 6 saat boyunca 45 derecede Wartmann Kurutucu’da kurutun. Kuruyan

,

Pişirmesiz Biscoff Cheesecake

  • 0 / 5

💡 İpucu: Tüm hazırlık sürecinde kalıbı her zaman buzlukta sakla. Cheesecake hazır olduğunda ise buzdolabında muhafaza et. 👩‍🍳 Kullandığım blender:Blendtec Classic 575 Blender ✨ Elim,

,

Bitkisel Protein Tozu

  • 0 / 5

Malzemeler 1 paket (500 gr) sarı kırık bezelye 1 yemek kaşığı vanilya 2 yemek kaşığı kakao Bezelyeleri Hazırlama: Bezelyeleri 8 saat suda bekletin. Filizlendirme: Suda

Ratatouille Tagliatelle

  • 0 / 5

 Sos: 10 adet salkım domates 1 büyük soğan 2 tatlı biber 4-5 diş sarımsak tuz-karabiber 2 yk zeytinyağı Tüm malzemeyi fırınla. 40 dk –

Maş Fasulyeli Pancar Çorbası

  • 0 / 5

 Filizlendirme Kullandığım filizlendirme kavanozu: @defyaailesi GEO – Filizlendirme Kavanozu 1/3 su bardağı maş fasulyesi 2.5 su bardağı su Maş fasulyelerini 8 saat suda beklet.