Cansu Elter (12)

, , ,

Kurutucuda Çilek Pestili&Kurusu&Tozu

  • 0 / 5

Wartmann Kurutucu ve Lurch Vario Mandolin ile Çileğin her parçasını ayrı ayrı değerlendiriyoruz. İşte karşınızda Kurutucuda Çilek Pestili&Kurusu&Tozu Tarifi   🍓Çilek Pestili İçin Bağlayıcılar: 🟩Keten

, ,

Enginar Çiçeği Mezesi

  • 0 / 5

Yemesi ayrı güzel, sunumu ayrı havalı bir tarif! Enginar mevsimi geçmeden mutlaka dene 💚 Yapılışı Sosu hazırlayalım: Tüm sos malzemelerini Blendtec Blender’dan pürüzsüz kıvama gelene

,

4 Malzemeli Milkshake

  • 0 / 5

🍓🍌Paylaş’a bastığında karşına çıkan ilk kişiyle milkshake iç! Buradaki 1 numaralı yardımcımız Bitki Bazlı İçecek Makinesi Soyabella! 🧋Hazırlanışı: Tüm malzemeyi karıştır. Karışımın yarısını blender’dan al.

,

Sarımsak Saklama Yöntemleri

  • 0 / 5

🧄Pazardan aldığım bu muhteşem sarımsakları üç farklı yöntemle saklıyoruz: Sarımsak püresi Zeytinyağlı sarımsak Sarımsak tozu Sarımsakları soymak için birçok yöntem denedim. Günün sonunda en mantıklısı

,

Turşudan Baharat&Sos Yapımı

  • 0 / 5

Turşu kavanozunun dibini sakın atma! Dibinde kalan baharatlar ve turşu suyu altın değerinde. Bu videoyu önce annenle, sonra mutfağı seven herkesle paylaş. Herkesin buzdolabında bir

,

Limonlu Dondurmalı Kek

  • 0 / 5

Yaz aylarının favorisi olacak, ferahlatıcı bir tarif:🍨🍋Dondurmalı Limonlu Kek! Doğal tatlandırıcıyla hazırlanmış limonlu dondurma ve yumuşacık limonlu kekin enfes uyumunu mutlaka denemelisiniz. Yapılışı: Limonu ve

,

Karpuz Kurutulur Mu?

  • 0 / 5

2-3 cm kalınlığında dilimlediğim karpuzları 85°C’de 12 saat Wartmann Kurutucu’da tuttum. Altındaki kurutma kağıdını aldıktan sonra 2 saat daha kuruttum. Sonuç? Kuru et gibi ama

, ,

Kurutucuda Sebze Lavaşı

  • 0 / 5

Havuç, Kabak ve Ispanak Lavaşı Yapıyoruz. ✨İpuçları: Sebzelerin kabuklarını atmayın, hepsini olduğu gibi kurutma tepsisine koyun. 6 saat boyunca 45 derecede Wartmann Kurutucu’da kurutun. Kuruyan

,

Pişirmesiz Biscoff Cheesecake

  • 0 / 5

💡 İpucu: Tüm hazırlık sürecinde kalıbı her zaman buzlukta sakla. Cheesecake hazır olduğunda ise buzdolabında muhafaza et. 👩‍🍳 Kullandığım blender:Blendtec Classic 575 Blender ✨ Elim,

,

Bitkisel Protein Tozu

  • 0 / 5

Malzemeler 1 paket (500 gr) sarı kırık bezelye 1 yemek kaşığı vanilya 2 yemek kaşığı kakao Bezelyeleri Hazırlama: Bezelyeleri 8 saat suda bekletin. Filizlendirme: Suda