Fırında Turp
- 0 / 5
Fırında sebze pişirirken bir kaç püf nokta var: – Sebzelerin doğrandıktan sonra sularını iyice kurulayın. – 1-2 yemek kaşığı patates
Brokoli Cipsi
- 0 / 5
Tüm malzemelerinizi blenderdan geçirin. Blendtec twister hazne az miktarda ve sıvı oranı daha düşük ezmeleri de pürüzsüz yapmanızı
Mercimek Persillade
- 0 / 5
Mercimeklerinizi yıkayın ve bir gece suda bekletin. (Ben bu süreçlerde bana yardımcı olması için süzgeç kapaklı filizlendirme kavanozunu kullanıyorum. Filiz
Hazır Mercimek Çorbası
- 0 / 5
Mercimeklerinizi 1 gece suda bekletin, böylece aktive olsunlar. Yağda sebzelerinizi, suda beklemiş mercimeklerinizi, baharatlarınızı kavurun. Üzerine 1 bardak kadar
Vegan Sebzeli Lazanya
- 0 / 5
Yapılışı; tüm bolonez sos sebzelerini incecik kesin ya da robottan geçirin. Zeytinyağında soğan ve sarımsağı kavurun. Sebzeleri ekleyip karıştırın.
Badem Peynirli Patlıcan Sarma
- 0 / 5
Yapılışı; Fırını 220’ fan ayarına getirin. Patlıcanları 0,5cm olacak şekilde kesin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip fırın tepsisine tek
Patates Kereviz Gratin
- 0 / 5
Patates ve kerevizleri lurch catto veya lurch mandolin kullanarak ince ince dilimleyin. Hindistan cevizi sütü, sebze suyu, soğan sarımsak ve
Glütensiz Bazlama
- 0 / 5
Maya için: Tüm malzemeleri karıştırın ve 15 dakika mayalanmaya bırakın. Sürenin sonunda köpürdüğünü göreceksiniz. Kuru malzemelerinize maya, karnıyarık otu karışımı
Kabak Spagetti Aglio e Olio Makarna
- 0 / 5
Kabaklarınızı Lurch spiral yapıcının orta kalınlığı ile spagetti haline getirin. Lurch müsli makerı sarımsaklarınızı ve maydanozlarınızı ayrı ayrı parçalamak için