Pesto Soslu Glutensiz Makarna

  • Görüntüleme
    240

Yapılışı

 

Tüm malzemeyi karıştırarak elde ettiğim hamuru unladığım tezgahta merdane ile açtım ve şeritler halinde kestim. Hamuru açarken tapyoka ya da mısır nişastası kullanırsanız daha kolay şekil verebilirsiniz. Kaynayan suda makarnaları su üstene çıkıncaya kadar haşladım. Yayvan bir süzgeçte yan yana gelecek şekilde(üst üste değil❗️) süzdüm.

 

Tüm malzemeyi blendtec robotumda homojen bir kıvam alıncaya kadar çırptım. Haşlanan makarnayı sosla ve haşlanan makarnanın suyundan da biraz ekleyerek karıştırdım. En üstüne hafif kavrulmuş ayçekirdeği, kabak çekirdeği ve besin mayası ilave ederek servis ettim.

Malzemeler

GLÜTENSİZ MAKARNA

PESTO SOS

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X