Recipes With Sidebar

Fırında Turp

  • 0 / 5

Fırında sebze pişirirken bir kaç püf nokta var: – Sebzelerin doğrandıktan sonra sularını iyice kurulayın. – 1-2 yemek kaşığı patates

Brokoli Cipsi

  • 0 / 5

   Tüm malzemelerinizi blenderdan geçirin. Blendtec twister hazne az miktarda ve sıvı oranı daha düşük ezmeleri de pürüzsüz yapmanızı

Mercimek Persillade

  • 0 / 5

Mercimeklerinizi yıkayın ve bir gece suda bekletin. (Ben bu süreçlerde bana yardımcı olması için süzgeç kapaklı filizlendirme kavanozunu kullanıyorum. Filiz

Hazır Mercimek Çorbası

  • 0 / 5

  Mercimeklerinizi 1 gece suda bekletin, böylece aktive olsunlar. Yağda sebzelerinizi, suda beklemiş mercimeklerinizi, baharatlarınızı kavurun. Üzerine 1 bardak kadar

Vegan Sebzeli Lazanya

  • 0 / 5

  Yapılışı; tüm bolonez sos sebzelerini incecik kesin ya da robottan geçirin. Zeytinyağında soğan ve sarımsağı kavurun. Sebzeleri ekleyip karıştırın.

Badem Peynirli Patlıcan Sarma

  • 0 / 5

  Yapılışı; Fırını 220’ fan ayarına getirin. Patlıcanları 0,5cm olacak şekilde kesin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip fırın tepsisine tek

Patates Kereviz Gratin

  • 0 / 5

Patates ve kerevizleri lurch catto veya lurch mandolin kullanarak ince ince dilimleyin. Hindistan cevizi sütü, sebze suyu, soğan sarımsak ve

Glütensiz Bazlama

  • 0 / 5

Maya için: Tüm malzemeleri karıştırın ve 15 dakika mayalanmaya bırakın. Sürenin sonunda köpürdüğünü göreceksiniz. Kuru malzemelerinize maya, karnıyarık otu karışımı

Kabak Spagetti Aglio e Olio Makarna

  • 0 / 5

Kabaklarınızı Lurch spiral yapıcının orta kalınlığı ile spagetti haline getirin. Lurch müsli makerı sarımsaklarınızı ve maydanozlarınızı ayrı ayrı parçalamak için

Mini Tart

  • 0 / 5

 Kabakları Lurch Catto Doğrayıcı ile kesin. Sarımsak, zeytinyağı, tuz, karabiberi Blendtec Blender’da homojen bir sos haline getirin. Videoda görüldüğü

Subscribe & Follow

En Son Güncellemeleri Alın

Bültene Abone Ol

X