Recipes With Sidebar

Pazılı Limon Kabuklu Mercimek Çorbası

  • 0 / 5

Servis için: Rendelenmiş limon kabuğu   Hazırlanışı Tüm malzemeleri üzerine 2 su bardağı tavuk suyu ya da su ya da

,

Rawnola Smoothie Bowl

  • 0 / 5

Yapılışı Çiğ karabuğdayları 3-4 gün filizlendirme makinesinde filizlendirin. Hurmaları 8-12 saat boyunca suda bekletin. Ardından çekirdeklerini çıkarıp temiz suyla blenderda

Raw Glutensiz Ekmek

  • 0 / 5

  Yapılışı Öğütülmüş keten tohumuna su ekleyip 20 dakika kadar bekletin. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp, en son suda beklettiğiniz ve

Raw Bamya Çıtırları

  • 0 / 5

  Yapılışı Bamyaları suda bekletmeden yıkayıp havlu yardımıyla kurulayın. Ortadan ikiye bölüp bir kaseye tüm malzemelerle birlikte ekleyip elinizle karıştırın.

Raw Kale Çıtırları

  • 0 / 5

  Yapılışı Kale yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra göbeğini çıkarın. Ardından bıçakla parçalara ayırın. Tüm malzemelerle birlikte kale yapraklarını bir kasede

Filizlendirilmiş Karabuğday Granola

  • 0 / 5

  Yapılışı Badem, kaju ve kabak çekirdeğini blenderda çok kısa çekerek büyük parçalar haline getirin. Bütün malzemeleri kasede karıştıp dehidratör

Raw Badem Kurabiye

  • 0 / 5

Yapılışı Malzemelerin tamamını kasede karıştırın, şekil vererek dehidratör tepsisine yerleştirin. Sedona Combo’yu 62 ◦C de 2 saat- 44 ◦C de

Vegan Cheese Cracker

  • 0 / 5

Yapılışı Önce suyu koyup, üstüne tüm malzemeleri ekleyip, Personal Blender‘dan geçirin. Dehidratör için teflon kağıda yayıp, Sedona Combo’ yu 62◦C

Pizza Kraker

  • 0 / 5

Yapılışı Keten tohumu ve çiyayı jelleştirin. Soğan, biber ve baharatları blenderda çekin, çekirdekleri ve jelleşmiş tohumları ekleyip tekrar çekin. Dehidratör

Fesleğenli Vegan Krem Peynir

  • 0 / 5

Yapılışı Kajuları bir gece önceden suda bekletiyoruz, böylelikle peynirimiz pürüzsüz bir kıvamda olacaktır. Kaju ve diğer malzemeleri blenderda pürüzsüz bir

Subscribe & Follow

En Son Güncellemeleri Alın

Bültene Abone Ol

X