- 29 Ocak 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme535
Hazırlanışı :
Antrikotu kasabınızda 3-4 mm inceliğinde dilimletin. Baharatları blenderın baharat öğütme haznesine koyup homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Soğanı soyup piyazlık olacak gibi ince ince dilimleyin. Uygun bir kasede baharatları, soğanı, soya sosunu, worcestershire sosu karıştırın. Bu sosta antrikot dilimlerinizi 6-8 saat kadar bekletin. Dilimlerin hepsinin sosun içinde kaldığına emin olun.
Antrikotu oda sıcaklığına gelmesi için, Sedona Kurutucu’ya koymadan bir saat önce buzdolabından çıkartın. Dilimleri sostan çıkartırken kağıt havlu üzerine koyun ve iyice kurutun. Baharat parçacıklarının kalmamasına özen gösterin. Dilimleri birbirinin üzerine gelmeyecek şekilde dizin ve kurutucuya koyun.
Kurutma süresi ve derecesi:
Önce 75 derecede 3 saat sonra 65 derecede 4 saat. Bu kurutma süresi etinizin kalınlığına göre değişecektir. Lütfen son 2 saatte etinizin durumunu kontrol edin.
Yorum Yap