Cheddarımsı

  • Görüntüleme
    46


Sağlık koçu @elifezgiuzmansel’den laktozsuz, vegan ve akışkan harika bir cheddar peyniri alternatifi.

 

Hazırlanışı

Havuç ve kaju, 1 litre suda yumuşayana kadar pişirilir. Suyun bitmemesi gerekiyor. Piştikten sonra, suyu kullanılmak üzere bir kenara alınarak, süzülür.

Ilınması beklenen havuç ve kaju Dynapro blendere konur ve üzerlerine diğer malzemeler eklenir. Pişirme suyundan istenen akışkanlık derecesine göre göz kararı bir miktar malzemelere ilave edilir. Nihai ürünün fazla cıvık olmasını engellemek için, bu pişirme suyundan başta çok az konup, blender çalışırken kıvama göre azar azar ekleme de yapılabilir. Blender 3 dakikaya ayarlanıp önce düşük hızda, sonra daha hızlı çalıştırılır.

Cheddar peyniri alternatifiniz servise hazırdır.

 

Blender Seçenekleri

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X