Glutensiz Probiyotik Sporcu Pestili

  • Görüntüleme
    32


Tüm sporcuların tüketebileceği Glutensiz Probiyotik Pestil, Neval Gördük (IG: nevallina) tarafından hazırlandı.

 

Yapılışı

Üzümleri Slowstar ile sıkın ve kısık ateşte tencereye alın. Unları, topaklanmamaları için süzgeçten eleyerek, üzerine ekleyin. Kaynayana kadar yavaşça karıştın. Kıvama geldikten sonra Sedona Express tepsilerinin kağıtlarına spatula yardımıyla sürün. 1 saat boyunca 75 derecede ıslaklığın kuruması sağlayın. Sonra, 48 derecede 10 saat daha kurutun. Pestiliniz hazır.

 


Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X