- 29 Ocak 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme1.088
Bademlerin suyunu süzün ve kabuklarını çıkartın. Siyah üzüm, kaju ve cevizin sularını süzüp kurumaları için kağıt havlunun üstünde birkaç dakika bekletin. Armutları soyup çekirdeklerini çıkartın ve nohut büyüklüğünde doğrayın. Armutlarla birlikte bütün malzemeyi alacak uygun büyüklükte bir kaseye armutları koyun. Kararmamaları için üzerine birkaç damla limon sıkın.
Siyah üzüm, kaju, badem ve cevizi armutun olduğu kaseye alın, baharatları ve balı da ekleyin. Silikon spatula ile karıştırarak baharatların ve balın bütün karışıma yayılmasını sağlayın.
Karışımı Sedona Kurutucu’nun özel yapışmaz kağıdının serili olduğu tepsiye koyun.
Kurutma süresi ve derecesi:
Önce 65 derecede 4 saat sonra 58 derecede 20 saat kurutun.
*5-6 saat aralıklarla silikon spatula ile karışımı karıştırın.
Yorum Yap