Kabak Sushi

  • Görüntüleme
    702


Well-Being danışmanı ve şefi Pelin Bozkurt Bilgiç’in (@pelinbozkurtbilgic) sizler için Defya mutfağında hazırladığı Kabak Sushi tarifi sizlerle. Bu sağlıklı tarifi çok seveceksiniz.

 

Tüm sebzeleri lurch spiral ile spagetti şeklinde kesiyoruz ve incecik doğruyoruz. Lurch catto yaprak doğrayıcı ile kabakları yaprak şerit halinde kesiyoruz. Önceden haşladığımız esmer pirinci kabak şeritlerinin üstüne ince bir tabaka halinde yayıyoruz. Spiral halinde hazırladığımız diğer malzemeleride ekledikten sonra rulo yaparak sushi haline getiriyoruz.

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X